Modele inovative de pantofi sport: Nike Air Max

Nike Air Max reprezinta faimoasa linie de incaltaminte sportiva lansata de compania Nike, prima data in 1987. Acest pantof sport este cumparat de mii de oameni de pretutindeni si este folosit pentru alergare, pentru antrenament, dar si la iesirile in oras.
Adidasul foloseste tehnologia Air Max care reprezinta mai exact aerul din talpa ce ajuta la o amortizare cat mai buna. Aceasta amortizare este esentiala pentru incaltamintea sport, in special pentru produsele folosite la alergare. Modelul se gaseste atat in variante masculine, cat si in variante pentru sexul feminin. Sunt prezenti in foarte multe combinatii de colori si tocmai de aceea lumea ii adora. Se pot accesoriza si la tinutele de zi cu zi. De altfel, vedetele i-au mediatizat constant si apar incaltate cu acestia pana si la diverse evenimente din lumea mondena.
Nike Air Max au facut senzatie atunci cand s-au lansat si continua sa surprinda alergatorul prin varianta imbunatatita. Imbunatatirea consta in flexibilitate mai mare si modernizarea pernei de aer de sub varfurile si calcaiele purtatorului. Adidasul are scopul de a reda miscarea naturala a piciorului atunci cand mergi si mai ales atunci cand alergi. Reconstructia pernei de aer ajuta la o alergare cat mai usoara si bineinteles cat mai rapida.
Pe net se gasesc o gramada de review-uri care te pot ajuta in a lua o decizie in privinta achizitionarii modelului ideal pentru alergat. Exista persoane care cumpara modelul doar pentru a-l purta zi de zi, la munca sau la iesirile in oras. Chiar daca acestia au fost creati pentru alergat, reprezentantul sexului frumos obisnuieste sa achizitioneze si acest produs in interes de asortare la diverse tinute. Intrucat acest pantof sport Nike Air Max este confortabil, se poate purta la fel de bine asa cum obisnuiesc si femeile.
Adidasii se pot gasi in magazinele producatorului, in centrele comerciale la parteneri si online.
Mai multe detalii, puteti vedea la urmatoarea adreasa: http://www.various-brands.ro/incaltaminte-barbati/adidasi-nike-barbati/running/nike-air-max-90-leather-cod-302519-001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *