Moraru: “Nu ma asteptam la sapte puncte in trei etape.” Cand ar putea iesi din insolventa FC Rapid

Actionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a spus ca nu se astepta ca echipa giulesteana sa castige sase puncte in primele trei etape ale returului, dar ca salvarea de la retrogradare este inca departe.
“Eu imi doream sa avem un start bun, normal. Dar recunosc faptul ca nu ma asteptam sa avem sapte puncte dupa primele trei etape. Sapte puncte din noua posibile, avem echipa buna. Am jucat bine si la Medias, eu sunt foarte multumit si sunt sigur ca la fel este si antrenorul”, a spus Moraru, potrivit Mediafax.
Oficialul a adaugat insa ca lupta pentru salvarea de la retrogradare ramane foarte grea. “Sunt mai multe echipe aflate acolo, jos, in clasament, care au inceput bine returul. Chiar daca sansele au crescut, o sa fie foarte greu de acum inainte, toti suntem constienti de asta. Remarc insa un lucru, faptul ca echipele care au promovat vara trecuta, Rapid, CSMS Iasi, CSU Craiova si ASA Targu Mures, joaca din ce in ce mai bine”, a afirmat Valerii Moraru.
Moraru vrea ca clubul sa iasa din insolventa pana in vara.?”Noi ne dorim si pot spune ca e posibil sa iesim din insolventa la vara, pana sa inceapa urmatorul sezon. Din punctul de vedere al procedurilor in momentul de fata suntem peste asteptari. Cu dosarele suntem destul de inaintati, sa vedem cum decurg lucrurile si la termenele urmatoare. Dar ar fi pacat de echipa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *