Morega recunoaste ca a intervenit pe langa Pacuraru pentru numirea unor apropiati in functii publice

Morega recunoaste ca a intervenit pe langa Pacuraru pentru numirea unor apropiati in functii publice

Ministrul Muncii Paul Pacuraru a declarat la emiunuea “Suta la suta” ca dosarul sau de la DNA ar putea avea legatura cu presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega. Pacuraru a spus ca a primit mai multe telefoane din partea lui Morega, prin care acesta ii cerea sa puna anumiti apropiati in functii de conducere, facand referire la deputatul Pantelimon Manta.

Presedintele PNL Gorj a recunoscut ca a discutat cu Pacuraru, dar nu despre Manta, ci despre numirea unui nou director la Inspectoratul Teritorial de Munca Gorj.

“Cred ca domnul Pacuraru nu a relatat corect, eu nu am mai facut decat o singura interventie. In urma unei discutii pe care le-am avut cu colegii mei si cu domnul Pantelimon Manta, care acum este deputat PNL, in legatura cu numirea unui specialist din interiorul”, a explicat Morega.

El a negat ca ar putea fi vorba despre deputatul Pantelimon Manta: “Este exclus pentru ca domnul Manta a fost acceptat de organizatia judeteana, dar si de biroul central al PNL, deci este un om care a fost dorit in partid si nu trebuie sa aiba o sustinere politica nici din partea mea sau a altcuiva”.

Şeful DNA, Daniel Morar nu a confirmat daca Pacuraru este implicat in dosarul Morega. Morar a spus ca ministrul Muncii va afla despre ce este vorba abia dupa ce comisia de la Cotroceni isi va da avizul pentru inceperea urmaririi penale.

La inceputul lunii martie presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega a fost surprins in timp ce le cerea bani directorilor institutiilor descentralizate pentru contributii la filiala centrala a liberalilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *