Moscova respinge acuzatiile de implicare in asasinarea jurnalistului de razboi, Arkadi Babcenko UPDATE

UPDATE: Ministrul de Externe rus Serghei Lavrov a respins acuzatia Ucrainei potrivit careia Moscova se afla in spatele uciderii jurnalistului rus Arkadi Babcenko la Kiev, apreciind ca acuzatia face parte dintr-o campanie dusa impotriva Rusiei, relateaza TASS, citata de miercuri Reuters.
Sotia lui Arkadi l-a gasit in apartament, marti, in stare de inconstienta si l-a transportat la spital, unde nu a mai putut fi salvat.
Surse apropiate guvernului ucrainean acuza Moscova de comiterea acestui asasinat, in seara zilei de 29 mai.?Jurnalistul si scriitorul Babcenco se exilase, practic, in apartamentul sau din Kiev, dupa ce facuse mai multe dezvaluiri despre implicarea Rusiei in conflictul din Estul Ucrainei. Moartea reporterului de razboi a provocat o unda de soc in randul jurnalistilor rusi.
Sotia jurnalistului se afla in baie cand s-a produs tragedia si a auzit o impuscatura. Cand a iesit din baie, l-a gasit pe sotul ei plin de sange, potrivit sefului Politiei din Kiev, Andrei Kritcenko, informeaza Interfax …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *