Moti: Mai am un an de contract cu Dinamo, dar nu vad de ce l-as prelungi

de Adrian Petculescu, Adrian Tone Postat la: 15.06.2012 12:34 Ultima actualizare: 15.06.2012 12:35

Fundasul Cosmin Moti a declarat, vineri, ca mai are un an de contract cu Dinamo, dar nu vede de ce si l-ar prelungi, jucatorul referindu-se la faptul ca numele sau a figurat pe o lista publicata in presa cu fotbalisti care ar urma sa fie dati afara de echipa “alb-rosie” de antrenorul Dario Bonetti.
Presa sportiva a publicat, saptamana trecuta, o lista cu opt jucatori – Cristian Balgradean, Srdjan Luchin, Cosmin Moti, Cristian Pulhac, Catalin Munteanu, Sorin Stratila, Michel Platini, Ionel Danciulescu – pe care Bonetti nu i-ar mai dori in lotul echipei Dinamo pentru sezonul viitor. Ulterior, toata conducerea FC Dinamo si tehnicianul italian au negat existenta unei asemenea liste.
“Nu stiu de nicio lista, prea putin ma intereseaza, va trebui sa vorbesc cu conducerea inainte. Eu consider ca am avut o relatie buna cu domnul Bonetti, dar nu stiu ce crede dansul. Daca e reala acea lista, trebuie sa aduca foarte multi jucatori si daca vor fi tineri, de perspectiva, trebuie sa aiba rabdare cu ei. Noi suntem intr-o relatie de antronor – jucatori cu domnul Bonetti, trebuie sa-l respectam, pentru ca este antrenorul nostru si asa a fost mereu. Speram ca si el sa ne respecte, sa nu mai existe discutiile din trecut, sa vorbim ca de la barbat la barbat. Eu mai am un an de contract, dar in momentul de fata nu vad de ce mi l-as mai prelungi. Nu stiu de unde a aparut acea lista pe care am fi si noi. Cu noi n-a vorbit nimeni, deocamdata nu am primit banii restanti, speram sa-i primim in viitorul apropiat”, a spus Moti, la INMS, unde lotul echipei Dinamo a efecuat vizita medicala.
Fundasul spera ca echipa Dinamo sa reuseasca mai mult in sezonul care va incepe in luna iulie. Comentand transferurile putine efectuate de Dinamo in aceasta vara, Moti spune ca nu se teme de faptul ca echipele rivale sau intarit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *