MRU despre Basescu: Rareori am vazut oameni de 50-60 de ani sa stea indarjiti la masa sa citeasca

de Departamentul Corespondenti – Mediafax Publicat la: 17.08.2013 19:27 Ultima actualizare: 17.08.2013 19:28

GABRIEL PETRESCU MEDIAFAX FOTO
Liderul Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, sambata, la Beclean, raspunzand unei intrebari referitoare la ce a invatat de la presedintele in exercitiu, ca rareori a vazut oameni intre 50 si 60 de ani sa stea indarjiti la masa sa citeasca dosare intregi despre orice subiect.
Mihai Razvan Ungureanu a fost intrebat, intr-o conferinta de presa, la Beclean, daca a invatat ceva de la Traian Basescu.

“Foarte mult. Nu stiu daca e decent sa fac acest lucru, dar va spun un detaliu care pentru mine si pentru alti oameni politici ar trebui sa fie bun de retinut. Eu am colaborat cu Traian Basescu intre 1998-2000, cand dumnealui era ministru la Transporturi, iar eu secretar de stat la Externe si apoi din 2000 incontinuu pana la 1 mai anul trecut, cand Guvernul Ungureanu a cazut. Rareori am vazut oameni, cu exceptia celor dedicati cercetarii, care sa citeasca atat intre 50 si 60 de ani, oameni de varsta aceasta care sa stea indarjiti la masa sa citeasca”, a spun Ungureanu.
Intrebat ce citeste Traian Basescu, liderul Fortei Civice a raspuns: “Dosarele de subiecte. Fiecare subiect are un dosar. Inseamna tone de hartie. Se strang mii de pagini cu istoricul problemei, cu propuneri, cu documente”.
La observatia presei ca cine are informatie, are putere, Ungureanu a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *