Nelu Iordache, audiat la DNA

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA),?informeaza Mediafax.
?La iesirea de la DNA, Iordache a declarat ca nu a?facut afaceri cu Dorin Cocos si ca nu?o cunoaste pe Elena Udrea. El a refuzat sa dea detalii suplimentare cu privire la motivul pentru care a fost chemat in fata procurorilor.
La DNA a fost audiat,?luni, si omul de afaceri Ovidiu Tender. Surse din?DNA au spus ca acesta a fost citat sa dea declaratii in dosarul in care a facut un denunt impotriva Alinei Bica, legat de o mita pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-sef al DIICOT, sub forma de actiuni, printr-un intermediar care s-a adresat initial sotului Alinei Bica.
Citeste si:?Tender, la iesirea de la DNA: Sunt bucuros de arestarea Alinei Bica
Nelu Iordache, care controleaza firma de constructii Romstrade, firma aflata in insolventa, este judecat, din aprilie 2013, intr-un dosar in care este acuzat de delapidare, fals in inscrisuri, spalare de bani si inselaciune, in legatura cu deturnarea fondurilor pentru primul tronson din autostrada Nadlac – Arad, de aproximativ 22 de kilometri.
Intr-un alt dosar, Nelu Iordache este judecat, din mai 2014, pentru fapte de coruptie privind lucrari de modernizare a 148 de kilometri din DN 67C Transalpina, fiind …

spot_imgspot_img