Neobat.ro comercializeaza baterii Hyundai de la marci precum Rombat, Varta sau Bosch

Neobat.ro comercializeaza baterii Hyundai de la marci precum Rombat, Varta sau Bosch

Neobat.ro este un magazin din domeniul comertului electronic, format din specialisti in acumulatori pentru masini, un magazin ce comercializeaza si livreaza baterii de Hyundai, baterii ce au un ciclu de viata lung si o garantie valabila pe perioada a 2-3 ani.

Cei ce detin un Hyundai si au nevoie de o baterie auto, care sa garanteze functionarea in parametrii ideali, indiferent de conditiile meteorologice, daca acceseaza stocul magazinului online Neobat.ro, vor vedea ca au zeci de variante de alegere. In conformitate cu acestea, bateriile de Hyundai furnizate de Neobat.ro sunt optime atat masinilor de dimensiuni mari, SUV-urilor precum Sante Fe sau IX35, dar si modelelor de familie, cum ar fi Elantra sau Accent.

Baterii de Hyundai- ce detalii tehnice au?

Acest lucru este posibil intrucat bateriile de Hyundai de la Neobat.ro au dimensiuni ce variaza de la model la model. Astfel, lungimea acestora este cuprinsa intre 207 mm si 315 mm, iar latime intre 172 de mm si 179 de mm. De asemenea, inaltimea acumulatorilor variaza intre 175 de mm si 225 de mm, iar polaritatea acestora este fie normala, fie inversa. Valoarea curentului de pornire este cuprinsa intre 390 A si 830 A, iar capacitatea este cuprinsa intre 44 Ah si 100 Ah.

Se recomanda ca, in vederea evitarii riscului de a ramane in pana de curent, sa schimbati bateria Hyundai-ului in urmatoarele cazuri:

? In situatia in care electromotorul nu se invarte ca de obicei in momentul in care va porniti masina

? Daca farurile masinii au o lumina slaba in timp ce motorul este pornit

? Daca claxonul masinii se aude mai slab

? Daca pe baterie exista locuri ce prezinta scurgeri

? Daca bateria miroase a sulf

? Daca bateria nu asigura curentul necesar pornirii masinii dupa ce a fost redresata

Preturile bateriilor de Hyundai comercializate de Neobat.ro sunt competitive fata de preturile practicate de alte magazine sau service-uri si difera in functie de mai multe criterii, anume:

? Dimensiuni

? Firma producatoare

? Valoarea curentului de pornire

? Capacitate si polaritate

In stocul acestui magazin se numara acumulatori si pentru urmatoarele masini:

Baterii pentru Hyundai Accent cu motor de 1.3 litri, pentru Hyundai Accent cu motor de 1.5 litri, pentru Hyundai Accent cu motor de 1.6 litri. Acumulatorii din acest stoc sunt optimi atat masinilor alimentate cu benzina, cat si celor alimentate cu motorina
Baterii pentru Hyundai Elantra cu motor de 1.5 litri, 1.8 litri, 2.0 litri, 1.6 litri
Baterii pentru Hyundai Santa Fe cu motor de 2.0 litri, motorina, 2.2 litri, motorina, 2.4 litri, benzina, 2.7 litri, benzina, 3.3 litri, benzina sau 3.5 litri, benzina
Baterii pentru Hyundai IX35 sau pentru Hyundai I30

Comandati-va online o baterie de Hyundai si va fi livrata la domiciliu

Bateriile de Hyundai comandate online de la Neobat.ro se livreaza in toate judetele tarii, iar pentru persoanele din Bucuresti si din judetul Ilfov, livrarea are loc intr-o ora, daca bateria de Hyundai se afla pe stoc.

De asemenea, bateriile de Hyundai se pot comanda si la numarul de telefon 0726.439.089.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *