Neptun Campina si Allview, printre companiile care inspira Europa

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Companiile de pe lista au avut un ritm mediu anual de crestere de peste 100% in ultimii trei ani si o rata de angajari considerabila in ultimii doi si performantele lor le-au depasit pe cele ale competitorilor din domeniile lor, potrivit raportului London Stock Exchange.
Raportul, realizat anual, include IMM-uri europene care s-au facut remarcate in domeniul in care activeaza si care au potential semnificativ de crestere. Numarul de companii romanesti incluse in raportul bursei londoneze este similar cu cel din Ungaria si Cehia. Romania este depasita insa de Polonia, prezenta cu 30 de companii, in timp ce Bulgaria are doar cinci companii incluse pe aceasta lista,
Daca despre Allview se stiu mai multe, pentru ca este un brand de consum, iar produsele Allview (telefoane, tablete) se gasesc in majoritatea magazinelor electroIT din Romania, despre Neptun Campina se stiu mai putine. Este unul dintre principalii furnizori de piese industriale, avand 4 divizii – transmisii mecanice, echipamente industriale, energie si combustibili. Compania este administrate de Mihai Anastasescu din Campina, unul dintre cei mai discreti oameni de afaceri, creditat in 2010 cu o avere de 38-40 milioane euro, cu business-uri in constructii, comert si energie.
Cel mai vizibil pentru consumatori este lantul de distributie de carburanti ETU, care a mai bifat o premiera: in luna iulie a deschis cea mai mare benzinarie din Romania, pe DN1, in apropiere de Ploiesti.
Sursa:?http://www.economica.net

spot_imgspot_img