New Business Solutions: Cloud Computing, SaaS, Outsourcing

New Business Solutions: Cloud Computing, SaaS, Outsourcing

Eficienta, scalabilitate, flexibilitate, reducerea costurilor sunt doar cateva dintre atributele pe care companiile mizeaza tot mai mult atunci cand aleg o solutie informatica.

Asistam in aceste zile la adoptarea unui nou model IT. Dupa mainframe-uri, minicalculatoare, PC-uri si distributed computing pasim acum in sfera cloud computing.

Puterea de calcul devine, si va fi tratata, ca o utilitate (la fel ca apa, gazul si electricitatea), companiile nu vor mai investi neaparat intr-o infrastructura proprie, aplicatiile software vor fi inchiriate ca servicii, firmele se vor concentra pe core business si vor apela la companii specializate (outsourcing) mai degraba decat sa incerce sa angajeze personal propriu, iar mediul personal de lucru (desktop) nu va mai fi legat de un loc fizic ci ne va “urma” de la o locatie la alta.

Cat de pregatita este piata locala pentru aceste schimbari, cand, cat si cum ar trebui sa investim in astfel de solutii…vom incerca sa aflam la Conferința de Tehnologie Agora cu tema New Business Solutions: Cloud Computing, SaaS, Outsourcing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *