Nissan Terrano arata ca o Dacia Duster. Vezi IMAGINI cu Dusterul indian.

Nissan a lansat primele imagini oficiale cu noul sau SUV pregatit pentru India, Nissan Terrano. Dupa cum au aratat primele schite inca de la inceput, modelul este doar un Duster putin modificat.
Nissan Terrano urmeaza sa urmeaza sa apara in show-room-urile din India in luna octombrie, insa primele imagini, aparute pe site-ul?indianautosblog.com, ne arata deja la ce sa ne asteptam de la modelul asiatic.
Vezi si Primele schite cu Nissan Terrano
Singurele modificari la nivelul aspectului exterior care diferentiaza Terrano de Duster sunt blocurile optice noi, jantele din aluminiu?sau?barele de protectie inlocuite. In rest sunt asteptate modificari mai serioase la interior, acolo unde SUV-ul celor de la Nissan va trebui sa vina materiale de mai buna calitate si un aspect mai premium.
Nissan Terrano va fi o versiune mai scumpa a lui Renault Duster, comercializat deja pe piata din India, conform unei intelegeri intre cei doi producatori in baza careia modelele Renault vandute sub sigla Nissan sunt mai scumpe decat cele ale francezilor si viceversa. Astfel Terrano va costa cu circa 1000 euro mai mult decat Duster in India.
Modelul va fi construit si lansat exclusiv pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *