Noble Drinks & Networking Events- intalniri lunare de business la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace

Seria de intalniri de business Noble Drinks & Networking Events, organizate de Palatul Noblesse- Lifestyle Palace in Bucuresti continua pentru al doilea an consecutiv! Noble Drinks & Networking Events 2017 duce mai departe initiativa lansata anul trecut de Palatul Noblesse – Lifestyle Palace de a conecta membrii principalelor comunitati de business din Romania, intr-un mediu intim si nobil pentru degustari si networking de calitate.
Vizitatorii sunt asteptati o seara pe luna, incepand cu ora 19:00, in atmosfera eleganta a Palatului Noblesse- Lifestyle Palace in note de jazz&blues, oferind cadrul perfect pentru a descoperi gusturi si arome alese si pentru a imbina experienta degustarii unor bauturi rafinate cu evenimente de networking.
Prima editie din 2017 a Noble Drinks & Networking Events va avea loc marti, 28 Martie, editie organizata in parteneriat cu Belgian Connection si Noblesse Interiors, cu sprijinul Affligem. Evenimentul va reuni si o selectie de vinuri alese oferite de Tohani Romania si Vinarte.
?Participantii care nu au incercat Uber pana acum beneficiaza de o prima cursa gratuita, in limita a 25 de lei, daca isi fac un cont pe Uber.com/App si introduc in aplicatie codul promotional NOBLESSE.
Seria Noble Drinks & Networking Events 2017 cuprinde 8 editii, lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie, septembrie, octombrie si noiembrie.si reprezinta un canal unic de comunicare cu un public special premium. Pentru companiile interesate de un?plus de vizibilitate?si proiecte speciale in cadrul seriei de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *