Noi probleme la iPhone 3G: sistemul de securitate al telefonului permite expunerea neautorizata a datelor personale

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un nou defect aparut la sistemul de securitate al celebrului iPhone lansat de Apple, permite utilizatorilor neautorizati sa acceseze rapid agenda de contacte sau e-mailurile, chiar si atunci cand aparatul este blocat. Reprezentantii Apple sustin ca stiu de existenta acestei probleme, iar momentan aceasta este in curs de solutionare.

Celebrul blog dedicat ultimelor tehnologii, Gizmodo, dar si forumul de pe site-ul Mac Rumors au aratat ca sunt suficiente doar cateva secunde pentru a accesa reteua unui iPhone deja blocat, potrivit msnbc.com

Purtatorul de cuvant al Apple a declarat intr-un mesaj electronic, ca reprezentantii companiei stiu deja de existenta acestei probleme, iar momentan pregatesc o actualizare a programului care sa rezolve aceasta problema. El nu a mentionat si data de la care va fi disponibila aceasta versiune imbunatatita a programului.

Saptamana trecuta, Apple a emis o noua actualizare a programului menita sa imbunatateasca viteza de conectare la retelele 3G wireless, dupa ce a primit mai multe plangeri din partea utilizatorilor din intreaga lume.

Compania Apple a lansat noul iPhone pe piata pe 11 iulie, si a anuntat ca se asetapta, ca pana la sfarsitul acestui an, sa vanda zece milioane de exemplare.

spot_imgspot_img