Nokia imita iPhone

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Nokia va lansa anul viitor un telefon de tip smartphone cu un nou tip de interfata bazata pe touchscreen, care din primele prezentari arata identic cu cea a iPhone-ului.

Pe langa Ovi, Nokia Music Store, noua platforma N-Gage si noile modele de telefoane, Nokia a prezentat ieri la Londra si un scurt clip al unui viitor telefon cu touchscreen si interfata multi-touch, ce seamana izbitor cu ceea ce ofera iPhone-ul de la Apple.

De altfel, Anssi Vanjoki, vice-presedinte Nokia si manager al diviziei Multimedia, a spus in fata reporterilor ca ?daca exista ceva bun in lume, il vom copia cu mandrie?.

Telefonul, care va fi bazat pe platforma S60, este descris ca ?nivelul urmator de design de interfata cu utilizatorul?. Clip-ul prezinta un device cu o interfata operata cu un singur deget, in stilul multi-touch, si lasa sa se inteleaga ca va include diverse functionalitati de conectivitate facila cu servicii Web, precum Flickr.

Interfata va fi lansata cu un nou model de telefon anul viitor, urmand sa fie extinsa apoi, se pare, si la alte modele de telefoane.

spot_imgspot_img