Norica Nicolai: Este necesara o regandire a formulei de administrare a Guvernului. ALDE nu va ceda vreun minister

“De principiu, cred ca si o remaniere este necesara, pentru ca este nevoie de evaluarea performantei ministrilor, dar in raport de analiza ultimilor ani de guvernare, a ultimului an de guvernare, cred ca se poate si o regandire a formulei guvernamentale, a numarului de ministere, a eficientei acestora, poate unele ministere ar putea fi agentii”, a declarat Norica Nicolai.
Ea a spus ca sunt ministere pe care practic populatia nu le cunoaste, fie ca nu au reusit sa-si organizeze eficient comunicarea in situatia in care au realizat o serie de politici publice, fie ca aceste politici publice nu au fost realizate si treneaza. “Oricum, este dupa parerea mea nevoie de o regandire a formulei de administrare a Guvernului”, a afirmat europarlamentarul Norica Nicolai.
Intrebata daca ALDE este dispusa sa cedeze vreun minister, in caz de restructurare a Guvernului, Norica Nicolai a raspuns: “Nu, in nici un caz, pentru ca ministerele noastre functioneaza, sunt ministere care traditional s-au regasit in formulele guvernamentale romanesti, Externele, Mediul, Energia, care este foarte importanta in contextul actual, Relatia cu Parlamentul este un dat, orice Guvern are nevoie de o relatie cu Parlamentul (…). Noi nu avem nici un motiv sa ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *