NOU! Horoscop TAROT saptamana 28 ianuarie – 3 februarie 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

0
1

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.
Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:? As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 28 ianuarie – 3 februarie 2019 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT. BERBEC
Rege de pentagrame

Aceasta carte inseamna autoritate, traditie si success la bani. Este un semn ca acum nu este momentul sa faci pe razvratitul, ci sa urmezi cai deja batatorite. Mesajul cartii intareste ideea ca trebuie sa fii un bun organizator, sa iti pui in ordine viata, fara sa-ti epuizezi resursele.
Aceasta carte poate fi si despre un barbat din preajma ta, statura masculine, cu parul si ochii inchisi la culoare. Mesajul este ca poti avea incredere totala in …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here