NOU! MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 7-13 ianuarie 2019. Primesti 2 mesaje: pentru PREZENT si pentru VIITOR!

Primeste-ti mesajul, in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 7-13 IANUARIE 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita mai usor. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

In fiecare saptamana vei primi doua mesaje de la Arhangheli.
Un mesaj este raspunsul / calauzirea pentru PREZENT (o situatie, o preocupare sau pur si simplu o recomandare ce iti este adresata).
Al doilea mesaj este calauzirea/recomandarea pentru VIITOR (pentru saptamana adresata sau pentru o perioada mai mare de viitor, in functie de cum simti).

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Citeste aici DESPRE TOTI ARHANGHELII SI CUM SA TE CONECTEZI CU EI.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.
Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le? primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC
Mesajul pentru momentul PREZENT: ARMONIE IN RELATII
Arhanghelul Raguel : a”Noi, ingerii si arhanghelii, deschidem inimile pentru tine si pentru toti cei prezenti in viata ta. Discutiile si conflictele se vor rezolva.”
Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Raguel : a”Dorintele si rugaciunile tale pentru pace sufleteasca au fost auzite si iti sunt raspunse prin acest mesaj. Ti se cere sa iti asumi rolul in a se instala pacea in orice situatie in care este nevoie de ea in viata ta. Vizualizeaza pe toata lumea implicata (inclusiv tu) ca fiind cooperanti si cu mintea deschisa, chiar daca o anumita persoana nu este, de felul sau, asa. Ai incredere in ghidarea interioara pe care o primesti si sa stii ca schimbarile sunt uneori incomode dar necesare. Cere-mi sa te ajut cu orice aspect de relatii care au nevoie de vindecare. Sa stii ca toate relatiile au in ele, la baza, binecuvantari, lectii de crestere a sufletului si multa iubire, chiar daca par altfel. Ramai focusat asupra acestui adevar cat de mult posibil.”
Lucrul cu Arhanghelul Raguel : Numele de Raguel inseamna a”prietenul lui Dumnezeu” si rolul sau principal este sa creeze armonie si ordine in relatii. El are puterea de a rezolva dispute si este deseori numit si a”Arhanghelul dreptatii si corectitudinii”. Daca te afli intr-o situatie conflictuala, cere-i lui Raguel sa actioneze ca mediator. El va veni cu solutii creative in care toata lumea are de castigat.
Citeste aici DESPRE TOTI ARHANGHELII SI CUM SA TE CONECTEZI CU EI.

Mesajul pentru VIITOR : INTENTII CLARE PRECUM CRISTALUL
Arhanghelul Mihail : a”Ai claritate despre ceea ce vrei si focuseaza-te pe dorinta cu credinta nestramutata.”
Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Mihail : a”Dupa ce te rogi pentru calauzire, fii suficient de curajos incat sa admiti ce vrei cu adevarat. Sa stii ca tu, ca si toti ceilalti, meriti tot ceea ce este mai bun din tot, in toate formele. Prosperitatea si abundenta sunt dorintele lui Dumnezeu pentru toti oamenii. Iti revendici drepturile mostenirii divine prin formularea unei imagini clare mentale cu privire la dorinta ta. Permite-ti sa iti imaginezi ca aceasta dorinta deja s-a manifestat si simte fizic si emotional dorinta implinita. Nu te gandi cum se va implini dorinta – creativitatea infinita a Creatorului o va aduce spre tine in moduri foarte destepte. Tu doar urmeaza ghidarea interioara si fa pasi ca sa co-creezi impreuna cu divinitatea dorinta ta, apoi permite-ti sa primesti binele ce vine spre tine.”
Lucrul cu Arhanghelul Mihail : Aura lui Mihail este albastru regal amestecat cu nuante stralucitoare de mov regal. Cand Mihail este in preajma, ai putea vedea sclipiri luminoase albastru cobalt. Si cristalul numit sugalit este aliniat cu energia Arhanghelului Mihail. Daca porti un pandantiv de sugalit, ai putea vedea cum canalizezi mesaje profunde si iubitoare de la Mihail atunci cand tu vorbesti.

Citeste aici DESPRE TOTI ARHANGHELII SI CUM SA TE CONECTEZI CU EI.

Primeste Calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pe zodii AICI.

?
?
?
Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR
Mesajul pentru momentul PREZENT : COPII INDIGO SI DE CRISTAL
Arhanghelul Metatron : a”Tu ai o legatura speciala cu copiii. In particular, poti ajuta copii care sunt sensibili.”
Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Metatron : a”Misiunea vietii tale implica si sa ajuti si sa inveti copiii. Esti aici sa calauzesti copii sa isi retina si amplifice darurile spirituale. Educa adultii cu privire la moduri cat mai naturale si libere de chimicale de a hrani si creste acesti copii speciali de indigo si de cristal care au fost trimisi pe lume in ultimii ani. Copiii foarte mici de cristal si cei mai maturi indigo sunt foarte importanti pentru viitorul acestei planete. Ii poti ajuta sa aiba un viitor luminos iar eu te voi calauzi.”
Lucrul cu Arhanghelul Metatron : Daca te simti inspirat sa ajuti copiii (pe al tau, ai tai sau copii la modul general) cere-i lui Metatron o misiune care sa reflecte interesele si talentele tale naturale pe aceasta directie. Metatron lucreaza indeaproape cu copiii sensibili si care au abilitati extrasenzoriale si energetice deosebite iar el iubeste sa ajute adultii care vor sa ajute acesti copii. Daca ai nevoie de mai mult timp, bani, idei, contacte sau alt suport pentru aceasta misiune, cheama-l pe Metatron. El te va ajuta si ca sa ai nevoile implinite pentru ca focusul tau sa fie cat mai mult spre acesti copii mult iubiti de cristal si indigo.
Citeste aici DESPRE TOTI ARHANGHELII SI …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *