Noua drumuri nationale sunt afectate de caderile de zapada. Situatia se poate agrava in urmatoarele doua zile

Tot personalul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) este implicat in activitatea de deszapezire pe cele noua drumuri nationale afectate de caderile de zapada din ultimele ore, a anuntat, miercuri, CNAIR.
Soselele afectate sunt: DN 66 (defileul Jiului), DN 67C (Ranca), DN 7A (Voineasa-Obarsia Lotrului), DN 1A (Cheia), DN 58 (Anina), DN 10 (Intorsura Buzaului – Siriu), DN 73 (Rucar-Bran), DN 11 (pasul Oituz), DN 17 (pasul Tihuta in zona Campulung Moldovenesc).
In aceste zone se actioneaza cu 200 de autoutilaje proprii si cu 60 autoutilaje inchiriate, in special in zonele administrate de DRDP Iasi si DRDP Brasov.
“CNAIR SA a luat masuri de dislocare a autoutilajelor proprii din zonele de ses, in zonele de deal si munte, in urma avertizarilor meteorologice emise de catre Administratia Nationala de Meteorologie. Tot personalul propriu este implicat in acest moment in activitatea de deszapezire pana la imbunatatirea conditiilor meteorologice. Cele 53.800 de tone de sare si 1.000 tone de clorura de calciu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *