Noua Honda Legend, alternativa japoneza pentru limuzinele de clasa E din Europa

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

La Salonul Auto de la Moscova, Honda a dezvaluit modelul restilizat Honda Legend. Modificarile fata de versiunea aflata acumin showroom-uri pot fi observate la grupurile optice, la capota si aripi sau la portabagaj. Masia are bare de protectie noi si jante de 18 toli ca dotare standard. Sub capota, noua Honda Legend este dotata cu un propulsor V6 care ofera puterea unui motor V8, dar consumul unui V6, declara oficialii Honda.

Propulsorul V6 a castigat 0.2 litri fata de predecesorul sau si are acum o capacitate de 3.7 litri si un cuplu cu 20 de procente mai mare la turatii medii. Acest rezultat este evidentiat de sentimentul de putere, precum si de accelerarea imbunatatita.

Noua cutie automata in 5 trepte ofera conducatorului auto control suplimentar la schimbarea treptelor, gartie padelelor montate in spatele volanului si unui nou sistem de gestiune electronica a transmisiei automate. Noua transmisie reactioneaza mai rapid la solicitarile soferului, in modul automat, oferindu-i acestuia sansa de a beneficia de putere atunci cand este necesar.

Noua Honda Legend este mai rapida decat predecesoarea sa cu 0.2 secunde, fiind capabila sa accelereze de 0 la 100 km/h in 7,1. Sasiul noii Honda Legend a suferit si el modificari pentru a imbunatati manevrabilitatea, la felsi suspensiile, desi sistemul

SH-AWD a ramas neschimbat

Noul habitaclu este izolat fonic mai bine si este mai sigur iar acest lucru este evidentiat, spre exemplu, de adaugarea tetierelor active la dotarile deja existente. La nivelul confortului Honda Legend pluseaza cu bancheta posterioara dotata cu incalzire sau cu sistem audio Bose prevazut cu USB pentru a facilita conectarea unui iPod.

spot_imgspot_img