Noua Medicina Germana – Explicatia concreta dintre minte si boala

Din ce in ce mai multi specialisti dovedesc legatura puternica dintre declansarea unei boli si decizia mintii de a fi bolnav de acea boala, desi pare aproape imposibil de crezut de catre multi dintre noi. Insa, atunci cand auzi de persoane bolnave in stadii avansate de boli declarate incurabile de medicina alopata ca s-au vindecat miraculos, nu ai cum sa nu iti pui propriile intrebari si sa pornesti in gasirea raspunsurilor la ele. Care este legatura dintre minte si boala? Cum afecteaza socurile emotionale creierul de asa natura incat acesta sa a”decida” declansarea unei imbolnaviri in corp? Cum reuseste corpul sa revina la starea naturala si fireasca de sanatate atunci cand primeste comanda respectiva de la creier?
Multe din raspunsurile la asemenea intrebari, sustinute atat prin teorie cat si prin multe cazuri practice de vindecari, noi am gasit la dr Crina Veres si seminarul a”Noua Medicina Germanica”.
?
?
Unii spun ca a produs a treia revolutie din istoria medicinei. Altii sunt mai sceptici. Cert este faptul ca teoria doctorului german Ryke Hamer a nascut numeroase dispute in lumea medicala. Odata cu aparitia rezultatelor concrete – mii de pacienti vindecati de cancer – ideile revolutionare ale lui Hamer au strabatut in lung si-n lat o lume intreaga.?In mai, le vom afla chiar in Bucuresti, de la dr. Crina Veres.

?
Ce este Noua Medicina Germana?

Conceptul de?Noua Medicina Germana?este strans legat?de numele doctorului Ryke Geerd Hamer. Discutiile in jurul acestei medicine au inceput de mai bine de 30 de ani, ca rezultat al cercetarilor si experientelor Dr. Hamer. Intriga acestor cercetari a reprezentat-o decesul neprevazut al fiului sau, in urma caruia Dr. Hamer s-a imbolnavit de cancer testicular.

Curios sa afle motivele imbolnavirii sale, Dr. Hamer a studiat fiecare caz ai fostilor sai pacienti bolnavi de cancer. Descoperirea sa a fost uimitoare:?fiecare persoana bolnava de cancer avusese parte de un eveniment tragic cu putin timp inainte de a se imbolnavi, eveniment care le declansase un puternic soc emotional.

Hamer si-a dus cercetarile mai departe, avand ca ipoteza faptul ca toate procesele din organism sunt coordonate de creier. Studiind tomografii ale pacientilor bolnavi de cancer, a descoperit o legatura intre socurile emotionale suferite de pacientii sai si diferite modificari in structura creierului uman. Mai mult, aceleasi tipuri de socuri emotionale influentau aceleasi zone ale creierului, aflate in legatura directa cu anumite organe ale corpului uman.

Altfel spus, Dr. Hamer a ajuns la urmatoarea concluzie:?socuri emotionale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *