Noul antrenor al clujenilor, Maurizio Trombetta, blatist si suspendat in 2004

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Noul antrenor principal al CFR-ului, italianul Maurizio Trombetta, are un trecut cel putin suspect. In 2004, italianul a fost acuzat ca a pariat impotriva Anconei, echipa pe care o pregatea din postura de „secund” al lui Giovanni Galeone, se arata intr-un material publicat in Libertatea. Ancheta declansata la acel moment a dovedit ca Trombetta era vinovat si a fost suspendat pe o perioada de sase luni.

„Cei doi ar fi pariat pe rezultatele propriei echipe, Ancona, in meciurile cu Chievo (scor 0-2, 0-0 la pauza, la 25 aprilie 2004) si Empoli (2-1, 1-0 la pauza, 9 mai 2004), lucru interzis de regulament. Ancona era deja retrogradata, iar rezultatele inregistrate nu mai aveau, practic, nicio importanta pentru grupare!

La finalul anchetei, au mai fost gasiti vinovati si Ermanno Pieroni, presedintele clubului Ancona, si Massimo Londrosi, directorul sportiv al gruparii. Conform comunicatului oficial al Lega Calcio (Federatia Italiana de Fotbal, cu numarul 30, din 25 august 2004), italianul Trombetta a fost suspendat, dar si amendat la acea vreme cu suma de 6.000 de euro.”, noteaza sursa citata.

spot_imgspot_img