Noul FIAT Bravo a ajuns si in Romania

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Incepand cu 20 septembrie 2007, Noul Bravo completeaza oferta de segment C a marcii FIAT in Romania, alaturandu-se unei alte compacte recent intrate pe piata, FIAT Linea. Lansat in Italia odata cu noul logo al marcii si cu o campanie intitulata sugestiv Made in FIAT, Bravo este rezultatul ambitiei producatorului italian de a patrunde in cel mai competitiv segment al industriei auto cu o masina emblema, demna de traditia italiana, proiectata fara compromisuri si dedicata, prin toate aspectele sale, unei piete care in 2006 a insumat peste 3.400.000 de unitati vandute numai in Europa.

Realizat intr-un timp record, de circa 18 luni, noul Bravo a avut o directie extrem de clar stabilita inca din start, de catre managementul FIAT: o masina frumoasa, autentica, sportiva si robusta care sa poata ocupa fie garajul unui tanar, fie pe cel al unei familii, fara a vaduvi niciuna din parti de placerea condusului. Accentul pus pe calitatea materialelor, pe impactul vizual al liniilor de design si pe culorile caroseriei, dintre care una este inegalabilul Rosso Maranello, este completat in mod fericit si de o serie de inovatii tehnologice. Sistemele Blue&Me Nav si Air-Bag Smart 2 sunt doar cateva. De asemenea, Bravo este modelul ce a introdus pe piata noua familie de propulsoare pe benzina supraalimentate, denumita T-Jet si bazata pe o noua tehnologie ce asigura un consum redus de combustibil in conditii de performanta si sportivitate. Cele 5 stele EuroNCAP obtinute la testele de siguranta din luna martie 2007 definitiveaza cu siguranta acest profil.

In Romania, Noul FIAT Bravo va fi disponibil atat in versiunea pe benzina, cat si in cea diesel, in patru variante de echipare (Active, Dynamic, Emotion si Sport) si 5 motorizari (1.4 litri de 90 CP, 1.4 litri T de 120 CP si 150 CP, 1.9 litri Multijet de 120 CP si 150 CP). Pretul porneste de la 11.745 euro fara TVA (13.977 euro cu TVA) pentru motorizari pe benzina, respectiv 13. 650 euro fara TVA (16.244 euro cu TVA) pentru diesel. In echiparea standard a versiunii de baza Active, Noul FIAT Bravo dispune de toate dotarile menite sa asigure confortul si siguranta pasagerilor (ABS+EBD, airbag sofer si pasager, aer conditionat, inchidere centralizata cu telecomanda, servodirectie), in timp ce versiunea Dynamic, previzionata sa devina cea mai cautata, asigura o echipare remarcabila, peste media clasei.

spot_imgspot_img