Noul Hyundai i10, revolutie coreeana. Cum vrea sa atace pozitia lui Volkswagen Up!.

Hyundai a lansat primele detalii si imagini oficiale cu noua generatie a citadinei i10, care vine o serie de noutati. Planurile coreenilor pentru noua generatie sunt mari si includ devansarea lui Volkswagen Up! la mai multe capitole, conform Car. Asadar vorbim despre o revolutie coreeana?
In primul rand noul Hyundai i10 are pasaport european, el fiind gandit in special pentru publicul din Europa si fiind conceput chiar in centrul coreenilor din?Russelheim, Germania. In al doilea rand ceea ce trebuie mentionat este faptul ca noua generatie a crescut considerabil in proportii, in special in lungime, astfel ca publicul ar putea fi putin dezorientat de dimensiunile apropiate de cele ale lui i20. De fapt de aici va porni atacul lui i10 asupra lui Up! si a modelelor surori, precum Skoda Citigo sau Seat Mii.
Hyundai i10 promite o lungime cu 8 cm mai mare decat la generatia precedenta, o latime crescuta cu 6,5 cm, in timp ce inaltimea va scadea cu 5 cm, ceea ce va duce la un spatiu interior crescut dar si la o aerodinamica mai buna. Portbagajul va ajunge si el la 252 litri, cu 10% mai mult fata de generatia precedenta.
La dimensiunile generoase, care apropie modelul de clasa mica, se adauga alte dotari noi, precum volanul incalzit si imbracat in piele, airbag de tip cortina, dotare standard, climatizare cu reglare automata. Lista cu optiuni va creste semnificativ, in timp ce versiunea standard beneficiaza si ea de mai multe imbunatatiri.
La nivelul tehnic se vor regasi aceleasi motoare in trei cilindri, de 1 litru, respectiv 1,2, care au trecut printr-un proces de updatare, astfel ca motoarele vor avea mai multa putere si vor consuma mai putin decat inainte. Pentru mai mult confort si manevrabilitate ridicata au fost revizuite si suspensiile, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *