Noul Opel Ampera 2012.

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Ampera este o masina electrica, dar pastreaza tot ce este mai bun din confortul si sportivitatea condusului cu care suntem deja obisnuiti. Aceste elemente pot atrage atat companii si institutii responsabile, cat si persoane fizice interesate de impactul asupra mediului”, considera Cristian Milea, Opel Country Director Romania.Una dintre cele mai importante particularitati ale Ampera este aceea ca nu solicita prezenta unei infrastructuri dedicate pentru alimentarea cu energie electrica. Este suficienta reteaua de electricitate prezenta in fiecare locuinta sau cladire de birouri, intrucat bateria Ampera se poate incarca de la orice priza.
Beneficiilor incontestabile ale condusului electric li se adauga alte caracteristici esentiale ale modelului proiectat pentru condusul in oras: alaturi de confortul oferit de cele 4 locuri si portbagajul generos, dinamica oferita la condus este sustinuta de puterea motorului electric, ce reprezinta echivalentul a 150 CP.
Costuri de exploatare: prima revizie, aproximativ 40 euro. Ampera aduce utilizatorului si conditii de exploatare atractive si comode: intervale de revizie de 30.000 de kilometri sau un an de zile si garantia Opel de 8 ani sau 160.000 kilometri pentru baterie si sistemul electric de propulsie. Valoarea primei revizii pentru Ampera este estimata la aproximativ 40 euro, in timp ce costurile cumulate ale reviziilor pentru primii 5 ani sau 150.000 km se ridica la maximum 600 euro.
Pe parcursul exploatarii sale, costurile de revizie pentru modelul electric sunt comparative cu cele ale Corsa 1.3 CDTI. Fata de Insignia 2.0 CDTI, primul an de utilizare aduce un avantaj de cost de 77% in favoarea Ampera, valoare ce creste pe parcursul exploatarii. In cel de-al treilea an de utilizare, diferenta ajunge si la pana la 84% costuri mai reduse pentru Ampera.
Ampera, succes de vanzari in Europa
Autovehiculul revolutionar de la Opel este cel mai bine vandut automobil electric de pasageri din Europa, conform cifrelor de vanzari din luna mai 2012. Cu o cota de peste 20 la suta din segmentul european, Ampera si-a depasit toti rivalii. In Olanda, modelul a luat mai mult de 77 la suta din cota de piata a modelelor EV de pasageri in luna mai, ceea ce il face liderul de necontestat al segmentului sau, in conditiile in care restul concurentilor au procente dintr-o singura cifra.
Conform celor mai recente date disponibile, Ampera este, de asemenea, automobilul electric de pasageri cel mai bine vandut si in Germania, cu o cota de piata de mai mult de o treime, si in Elvetia, cu 44 la suta.
Modelul mult premiat, castigator si la Monte Carlo
Ampera a castigat mai mult de 50 de premii nationale si internationale, inclusiv „Masina Anului 2012 – Car Of The Year 2012” si premiul „Masina Verde a Anului 2011”. A primit, de asemenea, certificari pentru siguranta, cum ar fi maximul de 5 stele atribuite …

spot_imgspot_img