NOVAK DJOKOVIC – RAFAEL NADAL 6-3, 6-2, 6-3 in finala Australian Open 2019. Sarbul, al saptelea trofeu la Melbourne!

Novak Djokovic a castigat, duminica, finala de la Australian Open 2019, scor 6-3, 6-2, 6-3 cu Rafael Nadal. Sarbul, nr. 1 ATP, a ajuns astfel la al saptelea trofeu cucerit la Melbourne, performanta pe care nu a mai reusit-o nici un alt jucator.

Novak Djokovic (31 de ani, nr. 1 ATP) l-a invins pe Rafael Nadal (32 de ani, nr. 2 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-3 si a obtinut al saptelea trofeu din palmares la Australian Open. Sarbul devine primul jucator din istorie cu sapte trofee la Australian Open, depasindu-i pe Roger Federer si Roy Emerson, ambii cu 6 titluri. Este al treilea trofeu de Grand Slam consecutiv castigat de Novak Djokovic, dupa Wimbledon 2018 si US Open 2018. Daca se impune si la Roland Garros 2019, devine pentru a doua oara detinator en-titre al tuturor trofeelor de Grand Slam, record pe care il detinea deja!
Novak Djokovic a servit perfect in primul set, pierzand un singur punct din primele 13 jucate pe propriul serviciu, a returnat agresiv cu backhand-ul si a profitat de apatia ibericului pentru a inchide actul de debut dupa doar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *