NOVAK DJOKOVIC RAFAEL NADAL EUROSPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE FINALA AUSTRALIAN OPEN 2019

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

NOVAK DJOKOVIC RAFAEL NADAL EUROSPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE FINALA AUSTRALIAN OPEN 2019.?Novak Djokovic si Rafael Nadal au castigat intr-un mod categoric partidele din semifinale. Joi, Rafael Nadal l-a invins pe Stefanos Tsitsipas, scor?6-2, 6-4, 6-0, iar vineri Novak Djokovic a dispus de Lucas Pouille cu 6-0, 6-2, 6-2.?UROSPORT?transmite, duminica, de la ora 10:30,?NOVAK DJOKOVIC RAFAEL NADAL LIVE STREAM VIDEO ONLINE FINALA AUSTRALIAN OPEN 2019.
NOVAK DJOKOVIC – RAFAEL NADAL este LIVE STREAM VIDEO ONLINE AICI, AICI si AICI.
NOVAK DJOKOVIC – RAFAEL NADAL 6-3. Primul set a fost controlat de Novak Djokovic. Sarbul a facut break in al doilea game, iar Rafael Nadal nu a putut sa-l recupereze.
NOVAK DJOKOVIC RAFAEL NADAL EUROSPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE FINALA AUSTRALIAN OPEN 2019. „Rafael Nadal a jucat impresionant pe tot parcursul turneului, nu a pierdut niciun set, a aratat la fel de bine pe hard cum era in trecut. Nici eu nu am evoluat rau in ultimele saptamani si cred ca finala vine la momentul potrivit pentru amandoi. Pot sa promit un singur lucru acela ca vom dat tot ce avem si ca oamenii se vor putea bucura. Desigur, un meci impotriva lui necesita o alta abordare tactica. E cel mai mare rival al meu, am jucat multe meciuri epice unul impotriva celuilalt”, a declarat NOVAK DJOKOVIC inaintea meciului cu RAFAEL NADAL de la Melbourne.?NOVAK DJOKOVIC RAFAEL NADAL?este?FINALA AUSTRALIAN OPEN 2019?si se joaca, duminica, de la ora 10:30,?LIVE STREAM VIDEO ONLINE EUROSPORT.

NOVAK DJOKOVIC RAFAEL NADAL EUROSPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE FINALA AUSTRALIAN OPEN 2019. „Ne provocam unul pe celalalt sda jucam cel mai bun tenis pe care-l stim. Acum e practic inca un episod. Am gasit solutii pentru jocul lui Novak Djokovic intreaga mea cariera, la fel cum a facut si el cu mine. Este vorba mereu de momente. In cele mai bune momente ale sale, este foarte greu de invins. Eu, in cele mai bune momente ale mele, sunt de asemenea un oponent destul de dificil”, a declarat spaniolul, inaintea meciului NOVAK DJOKOVIC – RAFAEL NADAL.

NOVAK DJOKOVIC RAFAEL NADAL EUROSPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE FINALA AUSTRALIAN OPEN 2019.?DJOKOVIC si NADAL isi vor disputa trofeul de la Melbourne …

spot_imgspot_img