Numerologie: Ce mesaje ascunse au numerele pe care le vezi in mod repetat

Ti s-a intamplat vreodata ca un anumit numar sa-ti a”bantuie” mintea?? Sau ti s-a intamplat ca, mergand pe strada, sa-ti a”sara” in ochi? doar o cifra, fie ca te uiti la numarul de la o masina sau la numarul de pe un imobil? Acest numar poate fi un mesaj. Iata ce ar putea insemna fiecare cifra in parte.

Cifra 1
Aspecte pozitive: Cifra reprezinta noi inceputuri, originalitate, spirit de conducator. Este numarul campionilor si simbolul acumularilor. Ea reaminteste ca toate lucrurile incep de undeva si trebuie sa te reintorci la origini. De asemenea, cifra poate transmite mesajul de a continua sa fii original si sa nu incerci sa te incadrezi in anumite tipologii acceptate de societate.
Aspecte negative: Cifra 1 poate fi si cifra arogantei, a dominarii celorlalti. Datorita calitatilor de lider si a acumularilor, pot aparea sentimente de superioritate.

Cifra 2
Aspecte pozitive: Cifra reprezinta visele si transmite ca ar trebui sa continui sa ti le indeplinesti. Visele au mare legatura cu realitatea viitorului si nu ar trebui niciodata …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *