Nunta regala la Sinaia. Nicolae, nepotul Regelui Mihai, s-a cununat religios cu Alina Binder. PRIMELE IMAGINI

Nicolae si aleasa sa, Alina, au ajuns la biserica. Mirii au ales sa vina impreuna in masina si sa coboare din masina la intrarea in curtea bisericii, unde au fost intampinati de multime.?

Cununia religioasa a inceput cu putin dupa ora 14.30. La ceremonie participa capete regale din 13 tari. Cununia religioasa a avut loc la Biserica Sf. Ilie din Sinaia, situata la intrarea in statiune, iar un sobor de preoti impreuna cu IPS Calinic al Argesului si Muscelului au savarsit Sfanta Taina a Cununiei. Publicul nu a avut acces in biserica in timpul cununiei, insa slujba a putut fi vazuta pe un ecran amplasat in afara bisericii.

Nunta fostului Principe Nicolae cu Alina Binder. Cine sunt nasii cuplului
Potrivit biroului de presa al nepotului regelui Mihai, nasi vor fi Liviu si Simona Popescu, Constantin Filitti si Alexandra Butculescu-Filitti. Cavaleri sunt Mihai Binder, fratele Alinei, Andrew Griffiths din Marea Britanie, Charles-Antoine Uyttenhove din Belgia, Bejan Alizaddeh si James Dalzell din Marea Britanie, Bogdan Macarie. Domnisoarele de onoare vor fi Elizabeta-Karina de Roumanie, Mihaela Serban, Raluca Tilea, Yvonne Persic, Denisa Fatusan si Ana Burcea.
Tort de poveste la nunta Principelui Nicolae. Cu ce se vor indulci invitatii
Dupa cununia religioasa, nepotul Regelui Mihai si sotia sa au plecat intr-o caleasca, pe Bulevardul Republicii si pe Bulevardul Carol I, spre Cazinoul din Sinaia, acolo unde va avea loc receptia si din al carui balcon vor saluta publicul. Pe traseu, mirii au fost insotiti de Junii Brasovului, de grupuri folclorice din Bucovina si din alte tinuturi stravechi romanesti.

La ora 16.35, printul Nicolae si mireasa lui, Alina, au salutat invitatii din balconul Cazinoului din Sinaia.
?
Nunta regala de la Sinaia. Cum arata a doua rochie a miresei Principelui Nicolae. O va imbraca la receptia de la Cazinoul din Sinaia
Receptia propriu-zisa va incepe la ora 18, fiind gazduita in Sala Oglinzilor. Tinuta obligatorie este specificata pe invitatia de nunta. Doamnele vor purta rochie de de zi si obligatoriu palarie, iar domnii vor purta uniforma sau costum de zi.

Printre invitati se numera Alteta Sa Printesa Eleonore of Schaumburg-Lippe (stra-stra-nepoata Regelui Frederick al VIII-lea al Danmarcei), printul Grigore Ghyka, contele Hubertus Droste zu Vischering von Nesselrode-Reichenstein, contele Elemer Jankovich-Besan, baronul Philip Rinn of Earlston, IPS Calinic (delegat de catre Patriarhul Daniel), Vlad Oprea, primarul din Sinaia, Elizabeta-Karina de Roumanie, Familia Ratiu-Nicolae, Sasha, Indrei & Pamela Irina Freisacher – din familia Rosetti si Familia Don Gregor Roy Chowdhury, parintele Iustin de la Manastirea Oasa, Simina Filat – designer, Alex Tudoroiu – Designer, Marsay Alexandra Dulgheru – jucatoare de tenis si Raul Badiu – pilot de raliu.
Familia Regala a Romaniei nu va participa la nunta lui Nicolae
De la nunta vor lipsi membrii Familie legale, inclusiv?mama mirelui. Singura care si-a anuntat prezenta a fost sora lui Nicolae.
Potrivit unui comunicat de presa al Familiei Regale, in acest …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *