O adolescenta din Brad, Hunedoara s-a sinucis din dragoste pentru profesorul ei

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Poveste de dragroste cu final tragic, intr-o localitate din Hunedoara. O adolescenta, eleva in clasa a zecea, a decis sa-si puna capat vietii. Era indragostita de profesorul de matematica si facuse o obsesie pentru el.

„Din cauza lui Alin, am facut asta. El va da toate explicatiile” a scris tanara in biletul de adio. Ea stia ca relatia cu dascalul nu avea nicio sansa, asa ca a hotarat sa moara spanzurata in padure.

Parintii nu au inteles de ce copila lor a facut asta pana cand nu i-au gasit jurnalul. Scrierile fetei au legatura cu profesorul de matematica.

Familia stia ca adolescenta avea o relatie mai apropiata cu profesorul. Fata le povestea, de exemplu, parintilor ca dascalul bea mult si ar fi avut nevoie sa mearga la dezalcoolizare.

Grija excesiva pentru profesor era cunoscuta si de prietenii tinerei. La fel era si intentia ei de a se sinucide. Din pacate, nimeni nu a luat-o in serios.

Alin, profesorul de matematica, nu a fost gasit. Colegii si profesorii fetei sunt socati de disparitia violenta a tinerei. Politia ancheteaza cazul pentru a stabili daca profesorul a avut sau nu vreo implicare in decizia fetei de a se sinucide.

Profesorii de matematica ai liceului din Brad par sa fie urmariti de un blestem. Lorena s-a sinucis din dragoste pentru profesorul ei, iar anul trecut o eleva si-a filmat profesorul de matematica in timp ce ii facea avansuri.

spot_imgspot_img