O britanica si-a scos numele la licitatie pe eBay

O britanica si-a scos numele la licitatie pe eBay

O britanica s-a hotarat sa-si schimbe numele in scopuri caritabile, folosind site-ul de licitatii electronice e-Bay pentru a atrage persoane dispuse sa liciteze pentru cele 50 de alternative deja existente la numele femeii,informeaza The Telegraph .

Cel care liciteaza cel mai mult pentru un nou nume al lui Eileen De Bont, britanica de 37 de ani, va putea sa-i impuna acesteia schimbarea numelui.

Asistenta la un cabinet stomatologic, femeia are deja 50 de alternative la numele ei.

Jumatate din banii castigati in urma licitatiei vor merge la o fundatie caritabila pentru copii defavorizati, iar jumatate ii va pastra femeia, pentru a le oferi copiilor ei un Craciun fericit.

“Toata lumea crede ca sunt sarita pentru ca fac asta, in special copiii mei. Parintii mei nu sunt furiosi, cred doar ca sunt nebuna. Nu stiu cum mi-a venit ideea. Vreau sa strang bani pentru o cauza nobila si mi s-a parut o idee nemaipomenita. Oamenii pot alege nu numai din aceste 50 de nume. Daca o companie doreste sa fiu reclama ambulanta timp de un an, sunt dispusa sa-mi schimb numele in cel al companiei”, a spus Eileen.

Marc Phillips, liderul fundatiei careia britanica vrea sa-i doneze bani, a spus ca este uimit sa vada pana unde sunt capabili unii oameni sa mearga pentru a gasi metode de a strange fonduri in scopuri caritabile.

“Speram sa se aleaga cu un nume acceptabil. La urma urmei, copiii si adolescentii dezavantajati vor beneficia de pe urma generozitatii sale si a sponsorilor sai. Cred ca merita efortul”, a conchis acesta.

Licitatia electronica se va incheia duminica, la ora locala 14.51.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *