O bucata dintr-un avion implicat in atentatele din 11 septembrie 2001, descoperita la New York.

Politia din New York a anuntat vineri ca a gasit, in apropiere de locul atentatelor de la 11 Septembrie, o bucata de avion care provenea de la unul dintre aparatele care au lovit turnurile gemene ale World Trade Center.
“O parte dintr-un tren de aterizare, care pare sa provina de la unul dintre avioanele distruse la 11 Septembrie 2001, a fost descoperita intepenita in spatele” a doua imobile din Manhattan, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Paul Browne, potrivit Mediafax.
Cele doua imobile, unul situat la 51 Park Place si altul la 50 Murray Street, se afla la doua strazi distanta de unde se afla World Trade Center.
Browne a adaugat ca bucata din avion purta “un numar de identificare Boeing clar vizibil”.
Acesta nu a precizat dimensiunea, insa postul de televiziune local NBC vorbea despre o bucata de aproximativ un metru jumatate.
Spatiul dintre cele doua imobile este extrem de ingust, ceea ce poate explica cum aceasta bucata de avion le-a scapat timp de aproape 12 ani anchetatorilor.
Politia “a stabilit un perimetru de securitate in jurul zonei, asa cum face si pentru scena unei crime, facand fotografii si limitand accesul”, a precizat Browne intr-un comunicat.
Este posibil ca o decizie sa fie luata pentru a excava solul, in cautarea unor eventuale ramasite umane, a adaugat acesta.
Aceasta bucata de avion a fost descoperita …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *