O educatoare i-a lipit unei fetite de patru ani scotch pe gura

O educatoare i-a lipit unei fetite de patru ani scotch pe gura

O mamica care isi ducea copilul la Gradinita nr.192 din Sectorul 4 al Capitalei s-a plans ca fetita ei de doar 4 ani ca a fost agresata de educatoare. In urma acestui caz, primarul Sectorului4, Cristian Popescu-Piedone a luat hotararea sa se intalneasca saptamanal cu parintii micutilor din acest sector. In plus, primaria a demarat o ancheta la gradinita.

O fetita de 4 ani din Bucuresti care a indraznit sa vorbeasca in timpul mesei a fost pedepsita de educatoare. Aceasta i-a lipit fetitei o banda de scotch pe gura. In plus, alti prichindei au fost avertizati ca, in cazul in care nu-si pot stapani dorinta de a povesti, li se va taia limba cu foarfeca. Se intampla la inceputul anului scolar, la Gradinita nr. 192 din sectorul 4 al Capitalei, potrivit evz.ro.

In urma sesizarilor, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu ? Piedone a initiat un program saptamanal, in cadrul caruia se va intalni cu parintii micutilor care invata la cele 29 de gradinite de pe raza Sectorului 4.

“Desi in atributiile noastre intra doar administrarea celor 29 de unitati de invatamant prescolar, consider ca e de datoria noastra sa ne implicam, nu numai sa construim, renovam sau sa asiguram noi locuri in gradinite, ci, in special, sa ne ingrijim de modul in care se desfasoara procesul educational”, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *