O experienta a simturilor: THAI CUSINE in mijlocul capitalei.

Restaurantul Roberto”s din cadrul Hotelului Athenee Palace Hilton Bucuresti, in colaborare cu Autoritatea pentru Turism a Thailandei (TAT Balkans Office), organizeaza pe 4 octombrie 2013 un concurs culinar pentru cei pasionati de bucataria Thai.
In concurs se pot inscrie atat amatori cat si bucatari profesionisti. Inscrierile pentru competitie sunt deschise pana la data de 27 septembrie 2013, iar regulamentul de concurs si formularul de inscriere se regasesc pe site-ul Roberto”s si pe site-ul TAT.
Dupa etapa initiala de inscrieri, un juriu compus din reprezentanti ai TAT, Roberto?s si reprezentanti media, va alege 6 finalisti care vor participa la competitia culinara din data de 4 Octombrie, competitie ce va avea loc in cadrul restaurantului Roberto”s, la Athenee Palace Hilton si consta in pregatirea de catre concurenti a unui preparat thailandez – Thai Green Curry. Concurentii trebuie sa caute si sa aduca ingredientele ei insisi (toate ingredientele pot fi obtinute in Bucuresti, in magazinele cu specific asiatic). Detaliile legate de ingrediente se regasesc in regulamentul de concurs.
Concurentii au sansa de a castiga un curs de gatit in Thailanda, un weekend la Athenee Palace Hilton Bucuresti sau un voucher de 400 RON valabil intr-unul dintre restaurantele Hotelului Hilton: Roberto”s, English Bar si Café …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *