O femeie de 85 de ani, data afara din casa pentru ca a girat un imprumut al fiului sau. Ce club de fotbal a sarit sa o ajute pe batrana

de Luminita Turcu Publicat la: 23.11.2014 23:50 Ultima actualizare: 23.11.2014 23:51

Clubul Rayo Vallecano, situat intr-un cartier popular din Madrid, a decis sa ajute o femeie de 85 de ani sa-si gaseasca o noua locuinta, dupa ce a fost evacuata din apartament, deoarece a fost girant pentru un imprumut facut de nepotul ei, informeaza AFP.

Lacrimile lui Carmen Martinez, bulversata dupa ce a fost evacuata vineri din apartamentul in care traia de 50 de ani, au provocat emotie in Spania si a dus la rara reactie a unui club de fotbal, intr-o tara in care, de la inceputul crizei in 2008, mii de persoane raman fara locuinte deoarece nu-si pot plati datoriile.
“Este foarte frumos, sunt adorabili, le multumesc mult. Viva Rayo! Sunt minunati”, a declarat Carmen Martinez.

“Nu doar eu, dar si staful tehnic, jucatorii, clubul, in masura in care va fi posibil, o vom ajuta pe aceasta doamna sa-si gaseasca un loc unde sa traiasca demn si sa nu se simta singura. Avand in vedere ca este o doamna din cartierul nostru, ne priveste si pe noi, ca grupare”, a declarat Paco Jemez, antrenorul echipei Rayo Vallecano, clubul cu unul dintre cele mai mici bugete din prima liga spaniola.
Dupa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *