O noua cearta in USL. Ponta: Scandal pe Dambovita avem in fiecare zi.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intrebat despre afirmatiile lui Liviu Dragnea, ca “scandal la Bucuresti”, “pe Dambovita”, este “in fiecare zi” si ca se va ocupa de acest lucru cand ajunge in Capitala, relateaza Mediafax.
Citeste si VIDEO. Vicepremierul Liviu Dragnea cere o sedinta de URGENTĂ in USL: “Aceasta tara nu poate fi guvernata in acest mod”
“Sunt la Constanta sa rezolv niste probleme si cand ajungem acasa ne ocupam cu scandalul de la Bucuresti de pe Dambovita cat vreti dumneavoastra. Scandal pe Dambovita avem in fiecare zi. Astazi incercam sa gasim o solutie pentru cateva sute de mii de oameni care traiesc in sudul judetului si care au o mare problema. Restul, scandal la Bucuresti, avem in fiecare zi, nu ne lipseste niciodata!”, a precizat Ponta.
El a evitat sa raspunda la intrebarile ziaristilor privind declaratia lui Liviu Dragnea in care acesta arata ca PSD nu sustine initiativa PNL de modificare a legii administratiei locale.
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca PSD nu sustine initiativa PNL de modificare a legii administratiei locale si considera ca trebuie o discutie cu PNL cat mai curand pentru ca lucrurile sa fie transate cat mai rapid, daca se merge mai departe cu “acest USL”.
Intrebat despre initiativa legislativa a PNL de modificare a legii administratiei publice locale astfel ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin, precum si modificarea modului de alegere a presedintilor de consilii judetene, Dragnea a spus ca PSD nu sustine in niciun fel aceasta initiativa, care nu s-a discutat in USL.
Citeste si VIDEO. Cum vor liberalii sa fie alesi primarii si sefii de Consilii Judetene
El a spus ca lucrurile trebuie lamurite “intr-o discutie foarte calma”, care sa aiba loc cat mai curand.
Liviu Dragnea a aratat ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *