O noua lovitura de la ANAF! Se pregateste inca o taxa, ce romani sunt vizati

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a inceput sa puna popriri pe conturile datornicilor, pentru a recupera banii pe care acestia ii datoreaza statului roman, scrie www.bugetul.ro.
ANAF a mai gasit o solutie prin care sa faca rost de bani si pregateste o mare lovitura pentru romani.
Companiile din Romania care opereaza cu criptomonede ar putea avea parte de surprize cand vor face declaratiile fiscale, scrie bugetul.ro.
Potrivit sursei citate, pe piata din Romania sunt magazine care accepta plata cu bitcoin. De asemenea, exista companii care au facut investitii masive in criptomonede.Toate acestea pot avea surprize atunci cand vor face declaratiile fiscale.
Exista magazine in Romania care accepta plata in bitcoin si companii care au facut investitii masive in criptomonede, iar acestea pot avea surprize atunci cand vor face declaratiile fiscale. ANAF nu stie cum sa le impoziteze si mai degraba se uita catre BNR (Banca Nationala a Romaniei) sau ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara), a spus Daniel Petre, director impozitare indirecta la Deloitte Romania, in cadrul unui eveniment al Deloitte, conform sursei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *