O speranta pentru copiii cu boli congenitale cardiace.

Spitalul Monza Bucuresti – Centru Cardiovascular a inaugurat sectia de Chirurgie Cardiovasculara Pediatrica pentru ingrijirea si tratamentul copiilor cu malformatii cardiace congenitale. Noul departament disponibil 24/24 h, dispune de o infrastructura special proiectata, conceputa si realizata la cele mai inalte standarde europene, cu dotari de ultima generatie, unde isi desfasoara activitatea o echipa completa de specialisti, cu o experienta si continuitate profesionala de peste 17 ani, in aceeasi formula.
“Pe langa infrastructura particulara, probabil cea mai importanta conditie in desfasurarea unei activitati competente, o constituie factorul uman.
Mai precis, echipa multidisciplinara, dar unitara, specializata si experimentata, capabila sa stabileasca diagnosticul, indicatia terapeutica optima, care sa ofere riscuri minime – daca se intervine clasic, interventional sau combinat, precum si cadre medicale care pot asigura urmarirea post-operatorie adecvata,” a declarat dr. Mircea Cotul, sef sectie Chirurgie Cardiovasculara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *