Oana Hanganu: Afla ce au pregatit astrele in saptamana 11-17 decembrie

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 11-17 decembrie 2017. Darurile devin mesageri ai iubirii, dar sunt greu de ales, armonia este dorita, dar nu cu orice pret si mai toata lumea are senzatia ca poate face mai multe lucruri in acelasi timp, dar risca sa neglijeze detalii importate.

Berbecii beneficiaza, din plin, de generozitatea celor din jur. Se poate spune ca, in cazul lor, Mos Nicolae se intoarce cu inca o serie dea??Citeste aici continuarea pentru Berbec!

Taurii au bani pe care ii dau pe lucruri frumoase si de calitate. Le place viata, nu isi refuza nimic, dar si muncesc mult pentru a-si permite tot cea??Citeste aici continuarea pentru Taur!

Gemenii isi evalueaza relatia si parteneriatele, dar nicio decizie luata acum nu e definitiva. In weekend, vor avea timp berechet pentrua??Citeste aici continuarea pentru Gemeni!

Racii fac inspirate “schimbari de decor” in locuinta, dar trebuie sa aplaneze tensiunile care pot aparea intre partenerul de viata si o ruda apropiataa??Citeste aici continuarea pentru Rac!

Leii au noroc in dragoste, dar trebuie sa fie atenti la documentele pe care le semneaza. Greselile de acum le pot scoate, mai tarziu, bani dina??Citeste aici continuarea pentru Leu!

Fecioarele ?primesc un cadou-surpriza, sub forma unei sume de bani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *