Obiecte luminoase neidentificate, in formatie regulata, filmate la Sibiu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Fenomen inexplicabil, la Sibiu. Mai multe obiecte luminoase, si neidentificate, au fost filmate sambata seara, de un cameraman amator. Luminile, care au aparut pe cer, pareau grupate intr-o formatie, si se miscau straniu. Specialistii, care au analizat imaginile, spun ca luminile nu provin de la avioane, sau elicoptere.

Cele noua obiecte luminoase au aparut pe cer imediat dupa lasarea intunericului. Aliniate, au desenat in negura noptii o formatie stranie, s-au miscat apoi usor, de la stanga spre dreapta. Un sibian, Sorin Zdarcu, a observat ciudata formatiune de pe cer si a filmat-o. A sunat apoi la Aeroportul din Sibiu, la turnul de control. Radarul de acolo n-ar fi inregistrat, la acea ora, spune el, nici un obiect strain pe cerul din oras.

Imaginile ridica semne de intrebare pentru specialistii din aviatie. Alexandru Ivan, fost comandant al unitatii de aviatie din Sibiu a remarcat ca obiectele zburau in formatie regulata. Cel care a filmat luminile neobisnuite va pune imaginile la dispozitia specialistilor in fenomene OZN.

spot_imgspot_img