Office 2008 pentru Mac, gata de lansare in Japonia

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Microsoft a anuntat ca va lansa trei versiuni Office 2008 pentru Mac, in ianuarie, cel mai scump pachet urmand sa fie cel destinat profesionistilor din domeniul creatiei, coplesiti de sarcina organizarii fisierelor media digitale.

Microsoft a anuntat ca Office 2008 pentru Mac Home si Student Edition, care include trei licente pentru Word, Excel, PowerPoint si Entourage, un program de e-mail/calendar/contacte, va costa 150 de dolari.

O versiune de 400 de dolari, destinata profesionistilor care folosesc computere Apple, denumita simplu Office 2008 pentru Mac, include aceleasi programe ca si pachetele Home si Student, dar si capacitatea de conectare la un server Windows Exchange.

O a treia versiune, Special Media Edition, costa 500 de dolari si vine cu noi functii fata de configuratia de 400 de dolari, inclusiv Expression Media, un program care ii ajuta pe utilizatori sa isi organizeze si sa se descurce in fisierele cu poze, materiale video si de alte tipuri.

Microsoft vinde Expression Media, una dintre noile unelte pentru graficieni si alte categorii de profesionisti din domeniul creatiei, la pretul de 299 de dolari.

Toate trei versiunile functioneaza pe computerele Mac cu procesor Intel si pe vechile PowerPC-uri. Producatorul de software intentioneaza sa anunte noua gama de produse si preturile pentru acestea, la Apple Expo care va avea loc la Paris.

Apple a anuntat in august ca a adaugat un program de calcul tabelar la iWork, propria gama de software al companiei. Apple vinde licente individuale cu 80 de dolari pentru pachetul destinat unei familii, ceea ce le permite utilizatorilor sa instaleze programele pe cinci computere diferite, la pretul de 100 de dolari.

Amanda Lefebvre, Marketing Manager la divizia pentru Macintosh a celor de la Microsoft, a spus ca oferta Microsoft ?reprezinta o gama cu adevarat viguroasa in comparatie cu iWork.?

Pentru utilizatorii Apple care nu vor sa astepte pana anul viitor, pentru a beneficia de Office, Microsoft ofera un program de actualizare. Daca platesc aproximativ 10 dolari pentru expediere si transport, cei care cumpara editiile Standard sau Student and Teacher ale Office 2004, vor primi un pachet de produse comparabil cu gama ce urmeaza sa fie lansata.

spot_imgspot_img