Olga Urashova, iepurasul specialist in relatii internationale

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Va mai amintiti ca, in 2006, cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din Germania, frumusetile din toata lumea si-au facut o „echipa” a lor? Evident, reprezentantele „iepurasului cu papion” nu au intrat pe gazon, ci au facut ceea ce stiau ele mai bine: s-au dezbracat in fata aparatelor de fotografiat. Din Romania, a fost aleasa Oana Bercaru. Colega ei din Olanda, insa, a fost o… rusoaica. Olga Urashova era pe val: fusese desemnata Playmate-ul anului, pictorialul ei incantase pe toata lumea, cunostea patru limbi si absolvise o facultate de Relatii Internationale…

Frumoasa blonda a obtinut aprecieri de moment, dar, curand, s-a intors la meseria de model. Si, dupa ce a castigat versiunea olandeza a celebrului „Survivor”, a incercat sa isi construiasca o cariera in fata camerei de filmat. A descoperit insa repede ca e mult mai greu sa joci roluri, decat sa pozezi. Ca sunt alte cerinte, oricat ai fi de frumoasa. Si, chiar daca nu iti lipseste talentul, drumul spre glorie este complicat.

Deocamdata, Olga inca mai viseaza sa dea lovitura. S-a vorbit mult despre un film, „Nailed by Nikita”, regizat de celebrul Quentin Tarantino. Deocamdata insa, productia care ar putea sa ii aduca gloria mondiala intarzie. A trebuit sa se consoleze cu cateva aparitii in seriale olandeze. Evident, nu este acelasi lucru. Cand ai 1,68 metri, 50 kg si masuri „generoase”, 100 – 65 – 95, iti inchipui ca toata lumea iti va cadea la picioare. Poate ca acest lucru se va intampla si pentru Olga. Dar are 27 de ani si stie ca trebuie sa se grabeasca.

spot_imgspot_img