Opera Comica pentru Copii suplimenteaza numarul de abonamente si lanseaza concursul de proiecte UnderGrant 3

Datorita numarului mare de cereri, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, a suplimentat numarul de abonamente la spectacolele OCC, oferind publicului posibilitatea sa cumpere abonamente si pentru spectacolele din salile Mozart si UnderGrant. Fiecare abonament achizitionat asigura accesul la 10 spectacole desfasurate in fiecare sambata si duminica si cuprinde, de asemenea, cadouri pentru cei mici. Abonamentele OCC sunt valabile pana in luna iunie 2019 inclusiv si pot fi achizitionate online in reteaua bilete.ro.
Abonamentele OCC Clasic – Bronze, Silver, Gold si VIP – au preturi cuprinse intre 200 si 500 de lei si asigura accesul la 10 reprezentatii la alegere in Sala Mare, cu exceptia premierelor si a avanpremierelor. Abonamentele pentru spectacolele ce se desfasoara in salile mici, Mozart si UnderGrant, ofera posibilitatea publicului sa vada 10 reprezentatii de weekend, cu exceptia premierelor si avanpremierelor. Pretul unui abonament este de 200 de lei. De asemenea, in cazul ambelor tipuri de abonamente, la prima vizita, copiii primesc un set cadou cu produse promotionale (puzzle, cana, insigne, magneti) din partea Operei Comice pentru Copii.

Se lanseaza ,,Stagiunea UnderGrant” – editia a III-a
Opera Comica pentru Copii da startul celei de-a treia editii a ,,Stagiunii UnderGrant”, concursul de proiecte la care sunt asteptati tinerii creatori – regizori sau coregrafi. Acestia sunt invitati sa trimita propunerile lor de spectacole de opera, opereta, balet sau musical, adaptate pentru copii si pentru Sala UnderGrant, pana pe 28 februarie 2019 la sediul OCC din Calea Giulesti nr. 16 sau prin e-mail, la adresa occ.revista@gmail.com (cu link pentru descarcarea fisierului, nu cu atasament). Dosarul de inscriere trebuie sa cuprinda: CV-ul aplicantului, conceptul regizoral sau coregrafic al spectacolului, conceptul scenografic (schite decor/costume), coloana sonora sau partitura, publicul vizat si mesajul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *