Opozitia pregateste motiune de cenzura impotriva Guvernului. Liberalii au interdictie de a parasi tara in perioada 14-21 noiembrie

“Am discutat despre asa-zisa remaniere guvernamentala care se discuta azi si maine si poimaine.?Din punctul nostru de vedere, aceasta remaniere guvernamentala nu este altceva decat un mod prin care Liviu Dragnea da spaga catre baronii care i-au salvat scaunul de presedinte, oferindu-le niste pozitii de ministri si ii pedepseste pe baronii care s-au rasculat impotriva lui”, a afirmat Orban, la finalul sedintei BEx al PNL.
In opinia acestuia, remanierea ar trebui sa inceapa cu premierul Viorica Dancila.
“Din punctul de vedere al PNL, remanierea trebuie sa inceapa cu premierul Viorica Dancila, care este cea mai nepotrivita persoana sa conduca un Guvern. De asemenea, consideram ca doamna Dancila, care zice ca face evaluarea ministrilor, nu are capacitatea nici macar sa se evalueze pe ea, daramite sa-i evalueze pe alti ministri. Consideram ca aceasta remaniere nu va aduce nimic bun in guvernarea Romaniei, ca in continuare Romania nu are Guvern, ca nu exista altceva decat slugi ale baronilor PSD care raspund la comenzile lui Liviu Dragnea si care nu guverneaza pentru romani si nu fac altceva decat sa transpuna directivele date de Liviu Dragnea”, a spus Ludovic Orban, presedintele PNL, lasand sa se inteleaga faptul ca ar urma depunerea unei?motiuni de cenzura impotriva Cabinetului Dancila in perioada urmatoare.?
Surse liberale au declarat pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *