Opozitia, despre excluderea lui Mihai Chirica: Cine nu il urmeaza pe Dragnea e dat afara

Orban, despre excluderea lui Chirica: E o forma de sultanat in PSD; cine nu il urmeaza pe Dragnea e dat afara

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat vineri excluderea din PSD a primarului Iasiului, Mihai Chirica, aratand ca in acest partid exista o “forma de sultanat”, iar cine nu il urmeaza “orbeste” pe Liviu Dragnea este dat afara.
“Niciun om normal nu mai are ce sa caute in PSD si cine nu il urmeaza orbeste pe Dragnea este dat afara din PSD. (…) Este o forma de sultanat in PSD. Democratie nu a fost niciodata in PSD, dar o asemenea intimidare a vocilor independente sau a celor care au alte pareri decat seful nu mai exista”, a precizat, pentru AGERPRES, Ludovic Orban.

Eugen Tomac:?In PSD continua dictatura Dragnea
Deputatul Eugen Tomac, presedinte executiv al PMP, este de parere ca in PSD continua “dictatura Dragnea” si ca decizia de excludere din randul social-democratilor a primarului Iasiului, Mihai Chirica, reprezinta “un avertisment” catre cei din teritoriu care nu adopta linia liderului social-democratilor.
“In PSD continua dictatura Dragnea. Excluderea primarului de la Iasi este o demonstratie de forta, inca o data,?din partea liderului suprem al CEx-ului. Dupa ce si-a reinstalat al treilea Guvern intr-un an de zile, vrea sa dea un semnal si catre liderii din teritoriu ca cine nu adopta linia Dragnea va fi exclus. Chirica a fost un opozant, in ultimul an, al intregului CEx si prin urmare au luat aceasta decizie care are drept obiectiv transmiterea unui mesaj indirect si catre ceilalti lideri locali ai PSD”, a declarat, pentru Agerpres, Eugen Tomac.
Presedintele executiv al PMP a adaugat ca, practic, in PSD a inceput “curatenia de primavara”.
Vineri,?Biroul Permanent Judetean al PSD Iasi a decis excluderea din partid a primarului Mihai Chirica, precum si viceprimarului Gabriel Harabagiu si a presedintelui executiv al Organizatiei Municipale Iasi a social-democratilor, Sorin Iacoban. Pentru demiterea celor trei au votat 18 din cei 23 de membri prezenti la sedinta.

Dan Barna: Excluderea lui Chirica – parte a planului lui Dragnea de a elimina orice opozitie din PSD
Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, este de parere ca excluderea lui Mihai Chirica din PSD face parte din planul general al lui Liviu Dragnea de a executa si de a elimina orice fel de opozitie din partid, dar si pentru a crea o alta dezbatere in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *