Oprea il asteapta pe Ponta “din zi in zi”. “Avem un guvern care guverneaza bine, o poate face si mai bine”

de Ovidiu Barbulescu – Mediafax Publicat la: 06.07.2015 11:43 Ultima actualizare: 06.07.2015 11:44

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National (BPN) al PSD, ca si in urma cu o saptamana, spunand, la sosire, ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat “din zi in zi” sa revina in tara.

Astfel, intrebat de presa cand va veni Ponta in Romania, Oprea a raspuns: “Il asteptam din zi in zi”.
Biroul Permanent National al PSD s-a reunit luni, intr-o sedinta condusa tot de catre liderul interimar Rovana Plumb.

La inceputul reuniunii, Plumb a multumit colegilor de coalitie pentru rezultatele guvernarii si l-a rugat pe Gabriel Oprea sa transmita “mesajul”.
“N-avem niciun mesaj in plus fata de ce facem intotdeauna, suntem in coalitia de guvernare, avem un guvern care guverneaza bine, o poate face si mai bine si-l asteptam pe prim-ministrul Victor Ponta sa se intoarca in tara refacut si cu pofta de munca”, s-a rezumat la a spune premierul interimar Gabriel Oprea.
Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a fost internat in 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai tarziu a fost operat la genunchiul stang.
Miercuri, surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX ca Ponta intentioneaza sa participe, in 11 iulie, la deschiderea punctului de frontiera Nadlac (Romania)-Csanadpalot (Ungaria), dar prezenta sa la eveniment este conditionata de acordul medicilor care il vor examina din nou saptamana viitoare.
In 28 iunie, Victor Ponta a declarat, la postul B1, ca va reveni in tara, “pe picioare, nu in scaun cu rotile sau carje”, in maximum doua saptamani, interval in care medicii i-au transmis ca nu poate pune piciorul jos.
Anterior, Ponta afirma ca este posibil sa revina in tara dupa saptamana viitoare, respectiv incepand cu 6 iulie, saptamana in care trebuie sa parcurga exercitii de fizioterapie si recuperare intensiva, mai devreme totusi de termenul de 28 de zile avansat initial de medici.
Conducerea PSD a fost preluata interimar de Rovana Plumb, in timp ce Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar.
In 15 iunie, in ziua in care era operat la clinica din Turcia, Victor Ponta fusese citat sa se prezinte in fata procurorilor DNA pentru a fi audiat, dupa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *