Oprea: UNPR va avea liste proprii de candidati la toate consiliile locale si judetene

FOTO: Narcis Pop/ Mediafax
Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, miercuri, ca Uniunea va avea liste proprii de candidati la toate consiliile locale si judetene.
Oprea a spus ca UNPR va ramane un partid de centru-stanga si va insista pentru adoptarea legii privind taxarea marilor averi.
“Mergem mai departe cu revendicarea privind cresterea salariilor si a pensiilor atunci cand economia va permite acest lucru, mergem mai departe cu preocuparea noastra pentru oamenii cu venituri scazute, pentru batrani, pentru tineri, muncitori si agricultori”, a afirmat el.
Oprea a precizat ca UNPR nu va incheia niciun acord electoral sau politic care sa duca la pierderea identitatii.
“Vulturul pe care il avem in sigla si tot ceea ce reprezinta acesta va ramane pe scena politica multi ani de acum inainte. Aceste valori ne obliga sa gasim cele mai bune solutii electorale, astfel incat Romania sa aiba in continuare o guvernare responsabila si eficienta”, a mai spus presedintele executiv al UNPR.
Luni, UNPR preciza ca agreeaza “o formula de parteneriat pragmatic” cu PDL, care presupune ca, acolo unde unul dintre cele doua partide are candidat in functie, acesta sa primeasca sprijinul celeilalte formatiuni, iar unde candidatul in functie e de la opozitie, UNPR si PDL sa sustina in solidar candidatul cu sanse.
Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat, luni, dupa sedinta BPN al PDL, ca este convinsa ca alianta cu UNPR “va fi la nivel local, la nivelul fiecarei organizatii”.
“Eu sunt convinsa ca alianta cu UNPR va fi la nivel local, la nivelul fiecarei organizatii. Cat priveste un protocol la nivel national sau o alta formula de colaborare, punctul de vedere al PDL va fi exprimat in scurt timp. Punctul de vedere al UNPR l-am citit pe sms acum cateva minute. Sigur vom avea un parteneriat prin care ne sustinem reciproc candidatii, iar la Bucuresti va fi aceasta alianta”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *