Opt politisti bucuresteni, cercetati pentru ca au incercat sa MUSAMALIZEZE un accident rutier

UPDATE:?
Judecatoria Sectorului 1 a dispus cercetarea in libertate a tuturor celor opt politisti, doar in cazul lui Marius Maghiari fiind luata si masura controlului judiciar, pe o durata de 60 zile, pana in 29 septembrie inclusiv.?Decizia poate fi contestata la instanta superioara.
In timpul judecarii propunerii de arestare, ordonantele de retinere emise pentru cei opt politisti au expirat. Acestia au plecat de la instanta, dar au revenit sambata dupa-amiaza la Judecatoria Sectorului 1, unde au asteptat pronuntarea deciziei.
Potrivit unor surse judiciare, politistul Marius Maghiari ar fi accidentat cu masina o femeie, dar incidentul ar fi fost incadrat ca accident de munca. Ceilalti sapte politisti sunt suspectati ca l-ar fi ajutat pe Maghiari, astfel incat fapta sa nu fie incadrata ca accident rutier.
Reprezentantii Politiei Capitalei nu au dorit sa comenteze acest caz. “Avand in vedere ca in prezent este in derulare o ancheta a Parchetului, nu suntem in masura sa oferim date, ele cazand sub incidenta prevederilor Codului de procedura penala. Politia Capitalei sprijina institutiile abilitate in instrumentarea acestui caz si aplica principiul conform caruia nimeni nu este mai presus de lege”, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei. ?
—-

Opt politisti de la Brigada Rutiera Bucuresti, au fost arestati preventiv intrucat sunt acuzati ca?ar fi incercat sa musamalizeze un accident rutier, informeaza Mediafax.
Astfel, adjuctul de la?Brigada Rutiera Bucuresti, Daniel Pistea,?impreuna cu seful Sectiei 2 Politie, Ion Daniel Bocan,?ofiterul Marius Maghiari si alti cinci politisti au fost arestati de Judecatoria Sectorului 1 pentru ca ar fi incercat sa musamalizeze un accident produs de Maghiari.
Judecatoria Sectorului 1 a admis propunerea procurorilor si a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a comisarului Daniel Pistea, adjunct Brigada Rutiera Bucuresti, a comisarului Ion Daniel Bocan, seful Sectiei 2 Politie si a lui Marius Maghiari, sef al unui serviciu din cadrul Brigazii Rutiere.
In acelasi dosar au fost arestati politistii de la Sectia 2 Mihaita Georgica Anghel, Ovidiu Gheorghe Sanfira, Marian Lupu Pasare, dar si politistii din cadrul Brigazii Rutiere Liviu Daniel Canea si Auras Eugen Tutui.
Decizia magistratilor nu este definitiva si poate fi contestata de cei opt politisti.
Comisarii Ioan Daniel Bocan si Daniel …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *