OracolScop Astrocafe.ro 29 aprilie – 5 mai 2013: Ce spun cartile de Osho Zen Tarot

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor OSHO Zen Tarot. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.
Iata mesajele pentru saptamana 29 aprilie – 5 mai 2013.

Berbec – Prietenia
Esti pregatit pentru a experimenta cu adevarat notiunea de prietenie, fara a fi interesat de dramele si idilele personale ale celor din jur, fara atasamente si dependente. Samanta iubirii neconditionate, care nu asteapta si nu cere nimic de la nimeni, incepe sa incolteasca in profunzimile fiintei tale. E timpul sa studiezi noi abilitati sau proiecte, bucurandu-te de procesul invatarii. Cresterea care acompaniaza experienta educationala este minunata daca iti reamintesti sa fii atent la momentul a”aici si acum”. Poti invata sa canti la un instrument, sa compui un cantec sau sa iei lectii de canto. Fii atent la mesajele intuitive care vin din adancurile conexiunii tale cu muzica vindecatoare.

Taur – Renastere
Cartea reprezinta cele trei nivele ale evolutiei constiintei: camila – adormita, satisfacuta de sine, leul – singuratic si orgolios si copilul- inocent si spontan. Indiferent de stadiul in care te afli, urmeaza o perioada de crestere si de schimbari, de trecere la nivelul urmator. Copilul tau interior are nevoie sa se joace, sa se bucure si sa fie onorat. Acorda-ti putin timp si intreaba-ti copilul interior a”Cum te simti?”, a”Ce ti-ar placea sa faci?” si lasa-te ghidat de acea voce. Tu, ca si ceilalti, ai un scop unic in viata care te asteapta cu bratele deschise. Cere in continuare ghidare, suport si protectie, in ceea ce manifesti, ingerilor. Daca te simti nesigur si nervos, pune-ti intreaga atentie in serviciul scopului pe care ti l-ai propus.

Gemeni – Detasarea
Un important aspect din viata ta, care te-a ajutat sa te autodefinesti, se apropie de sfarsit. Indiferent ca este vorba de o relatie, de un job sau de locul in care ai locuit pana acum, daca renunti la a lupta, lucruri minunate te asteapta dincolo de aceasta experienta aparent trista. Lasa-te sa curgi, precum picatura de apa pe o frunza, si priveste cu incredere noul drum care se deschide in fata ta. A te crampona cu indarjire de lucrurile care iti sunt familiare, nu face altceva decat sa te tina blocat in energia trecutului, fara a vedea infinitatea de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *