Oracolscop Astrocafe.ro 8-14 iulie 2013. Ce spun cartile de oracol Osho Zen Tarot

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Osho Zen Tarot.?OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.
Iata mesajele pentru saptamana 8-14 ?iulie 2013.

Berbec – Maestrul
Daca nu ai facut-o deja, a sosit clipa sa devii un maestru al vietii tale, propriul tau stapan. Poti face orice iti doresti, oricat iti face placere, orice te umple de bucurie, transformandu-ti viata intr-o opera de arta, conferindu-i frumusete. In orice moment poti alege daca traiesti ghidat de minte (frica) sau de inima (iubire). Ai incredere in ceea ce simti, si inceteaza sa permiti ca opiniile si fricile altor sa oameni interfereze cu ceea ce iti dicteaza intuitia. Da, a te increde total in ceea simti te poate speria, pentru ca atunci cand faci asta isi asumi complet responsabilitatea asupra vietii tale, dar nu uita, Tu esti stapanul propriului tau destin.

Taur – Izolarea
Traversezi o perioada in care gandurile si intentiile tale vindecatoare se manifesta cu usurinta, atat in viata ta cat si a celorlalti. Multe din sentimentele ascunse de teama de a nu fi ranit, ies acum la iveala pentru a fi eliberate si transformate. Lacrimile au puterea de a descatusa sufletul, te ajuta sa te eliberezi de durere, sa fii mai bland cu tine insuti si sa te vindeci. Reconecteaza-te la Sinele Tau divin pentru a gasi ghidare, inconjoara-te cu iubire, compasiune si lasa energia sa curga libera. Renunta la acele lucruri care nu-ti aduc o vibratie pozitiva si creeaza spatiu pentru ceva nou. Pastrand o viziune elevata, scantei miraculoase vor aduce vindecare in toate relatiile tale.

Gemeni – Rabdarea
Tot ce ai de facut acum este sa astepti. E o perioada de pasivitate, in care natura trebuie lasata sa-si urmeze cursul si sa astepti ca semintele, plantate cu migala, sa germineze. Exista in fiinta ta ceva care continua sa creasca, in tacere si plin de rabdare, si anume, sufletul tau. Aminteste-ti ca nu esti singur niciodata – esti inconjurat de ingeri si entitati de lumina care te iubesc neconditionat si sunt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *