Oracolscop Astrocafe.ro: Afla ce spun cartile Osho Zen Tarot

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol “Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

?Iata mesajele pentru saptamana 17-23 martie 2013.
Berbec – Experimentarea
Daca nu te-ai mai bucurat de mult de soare si natura, acum a sosit momentul sa o faci si sa experimentezi comuniunea cu aceasta. Natura este plina de secrete ce-ti pot fi revelate daca o abordezi cu simplitate si smerenie. A fi intr-o stare de urgenta continua iti diminueaza capacitatea de constientizarea aruncandu-te intr-un vartej, si te impiedica sa auzi ghidarea subtila si intuitiva a sufletului. Stabileste un ritm mai lejer si ai incredere ca ai destul timp pentru tot ce ti-ai propus sa faci. Succesul isi face aparitia cat de curand, prin spatele scenei.

Taur – Prietenia
Cartea indica faptul ca acum esti pregatit pentru o prietenie adevarata, profunda, afectuoasa, fara a depinde de ceilalti sau a-i face pe cei din jur sa depinda de tine. Este un moment potrivit pentru a vindeca si transforma orice rani din trecut, legate de o persoana de sex masculin (tata, fost sot, prieten, frate, fiu). Acest proces iti deschide calea catre a avea relatii sanatoase si implinite, echilibrandu-ti, in acelasi timp, energia ta masculina si feminina. Incepe prin a medita, iar asupra ta se va revarsa o mare iubire. Asculta-ti mai des intuitia si fii atent la semnalele ei.

Gemeni – Vocea interioara
Vocea interioara iti vorbeste prin limbajul tacut al inimii, ca un oracol care nu poate rosti decat adevarul. Cauta si centreaza-te in interiorul fiintei tale si asculta raspunsurile venite din acest spatiu sacru. Chiar daca experimentezi un sentiment de neincredere in privinta a ceea ce simti si iti doresti, ingerii te incurajeaza sa mergi mai departe pe calea viselor tale. Actul de a lansa o intentie aduce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *